Aknaemelők gyártása, javítása és felújítása

Termékpalettánkon számos saját gyártású aknaemelő található, amelyek között megtalálhatóak a következő típusok:

  • GRA-2: 2 tonna teherbírású pneumatikus aknaemelő
  • GRA-4, GRA-12, GRA-20: 4, 12 és 20 tonna teherbírású hidropneumatikus emelők
  • Minden általunk gyártott eszköz a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően készül, hogy biztosítsák a munkavégzés hatékonyságát és biztonságát.

Együttműködési partnereink:

  • Raasm (olasz): A Raasm kínálatában olyan elsőosztályú eszközök találhatók, mint zsírzók, olajfeltöltők, leeresztők és alkatrészmosók, amelyek megkönnyítik a műhelyek mindennapi működését.
  • Piusi (olasz): Az üzemanyagtöltő berendezések specialistájaként a Piusi széles választékban kínálja a legmodernebb technológiával készült termékeket, optimalizálva az üzemanyag-kezelési folyamatokat.
  • Compac (dán): A hidraulikus műhelyberendezések széles skáláját kínálva a Compac magában foglalja a krokodilemelőket, motorkiemelőket és műhelypréseket is, amelyek az ipari színvonalú teljesítményt és megbízhatóságot garantálják.
Raasm logo
Raasm logo
Raasm logo

Szolgáltatásaink nem korlátozódnak csupán jelenlegi választékunkra. Társaságunk kiemelkedő partneri kapcsolatok révén segítséget nyújt a különleges igényekkel rendelkező vagy választékunkban jelenleg nem szereplő berendezések beszerzésében is. Célunk, hogy ügyfeleink számára teljes körű, rugalmas megoldásokat biztosítsunk, így vállalkozásuk minden igényét maximálisan kielégíthessük.

Társaságunk nemcsak gyárt, hanem javít és felújít régi gyártású aknaemelőket,beleértve az AURAS - RASSANT gyártmányokat. Ha van régi akár 20- 25 éves aknaemelője, keresse fel a társaságot, mert az új emelő árának harmadáért teljes értékű felújított terméket kap.