Cégbemutató

Cégadatok:

  • Név: Garagent Kondoros Kereskedelmi és Gyártó Kft.
  • Székhely: 1116 Bp. Kondorosi út 2/a (térkép)
  • Adószám: 14620261-2-43
  • Cégjegyzékszám: 01-09-912226

A 2009-ben alapított társaság, a Garagent csoport tagja. Elődei: Mogürt Kkv Garázsberendezési főosztálya és az 1988-ban alapított Garagent Rt, amely egy ideig tőzsdei társaság is volt.

A Társaság mai tevékenységi körei: autójavító berendezések forgalmazása, aknaemelők gyártása, javítása és felújítása, valamint egy személygépkocsi-kisteherautó javításával foglalkozó autószerviz működtetése.Kiemelt szolgáltatásaink közé tartozik az aknaemelők gyártása, javítása és felújítása, ahol szakértelmünkkel a GRA-2, GRA-4, GRA-12 és GRA-20 típusok mellett más márkájú emelőkkel is foglalkozunk. Autószervizünk márkafüggetlenül végzi személy- és kisteherautók teljes körű javítását, beleértve az alkatrész beszerzést és a műszaki vizsgára való felkészítést is. Szervizünkben külön szakosodtunk a klímaberendezések javítására, így ezen a területen is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek csak a legjobbat adjuk, ezért kínálatunkban nem szereplő berendezések beszerzésében is segítséget nyújtunk partneri kapcsolataink révén. Célunk, hogy teljes körű, megbízható és magas minőségű szolgáltatást biztosítsunk minden autótulajdonos számára.